Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
6 apr. Gezocht: Enthousiaste chefkoks!
24 feb. Instructie verantwoord alcholgebruik (IVA)
Naamloos-2.jpg
IMG_7758.JPG
IMG_7754.jpg
Meest recente foto's
Gezocht: Enthousiaste chefkoks!
 Lisanne van den Heuvel  Bestuur  1729x gelezen

DVH is op zoek naar enthousiaste leden die het leuk vinden om een keer te koken voor de club. Dit kan zijn op een competitieavond, tijdens een toernooi of voor een ander evenement binnen de club. Je hoeft hier helemaal geen chef voor te zijn, het gaat namelijk om simpele, makkelijk te maken maaltijden voor grote groepen (gemiddeld 50-70 man).

Er zijn al een aantal leden die zich al vaak in de keuken uitsloven om er voor te zorgen dat er weer gegeten kan worden, maar we hebben meer koks nodig. Zonder koks kunnen we niet garanderen dat er elk weekend tijdens de competitie, of elke avond bij KLM Open gegeten kan worden. 

Lijkt het jou leuk om een keer (of samen met iemand) te koken voor DVH en wil je hier meer informatie over, stuur dan een e-mail naar dvhactiviteiten@gmail.com 

maandag 6 april 2015, 13:50 uur 9 reacties (reageer)
Instructie verantwoord alcholgebruik (IVA)
 Frank van Gelder  Bestuur  2486x gelezen

Met ingang van 2014 is het conform de horecavereisten van de gemeente Amstelveen verplicht voor alle barmedewerkers om in het bezit te zijn van een IVA-certificaat. Dit certificaat wordt online behaald op de website van NOS NSF en een afschrift daarvan moet in het bezit komen van het DVH-bestuur, zodat een print van het certificaat achter de bar kan worden bewaard.

De meeste van onze seniorleden hebben het certificaat in 2014 al behaald en hoeven geen actie te ondernemen. Voor nieuwe seniorleden en juniorleden die dit jaar seniorlid worden geldt dat zij eerst het certificaat moeten behalen, alvorens dat zij kunnen beschikken over hun KNLTB-spelerspas.

 

dinsdag 24 februari 2015, 16:00 uur
DVH is cashless
 Lisanne van den Heuvel  Bestuur  1009x gelezen

Tijdens de algemene ledenvergadering op 22 januari 2014 is besloten dat er op DVH alleen nog maar met pin of KNTLB-pas betaald kan worden. Dit zal de veiligheid voor onze leden, bezoekers en vrijwilligers aanzienlijk verhogen, betalingen aan de bar zullen sneller verlopen en ook administratief zal het nu voor iedereen makkelijker zijn. Klik hier voor meer informatie!

woensdag 12 februari 2014, 13:23 uur 10 reacties (reageer)
Instructie Verantwoord Alcohol schenken
 Marc Heijer  Bestuur  1464x gelezen
Beste leden,

In de algemene ledenvergadering van 22 januari jl. hebben wij al even stil gestaan bij de nieuwe Drank- en Horecawet (DHW) die per 1 januari 2014 van kracht is geworden. Wij hebben u toen toegezegd deze wet en de implicaties voor DVH te bestuderen en hier dan zo spoedig mogelijk bij u op terug te komen.

Bij het bedenken van de nieuwe DHW heeft de wetgever ook nagedacht over de handhaving van deze wet. Het is daarom dat de controle en handhaving van deze nieuwe wet is verschoven van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) naar de gemeenten zelf. En dat was niet tegen dovenmansoren, want met de ‘Handhavingsstrategie Drank en Horeca’ belooft de gemeente Amstelveen een ‘zero tolerance’ beleid. DVH heeft eind januari al een officiële aankondiging van dit nieuwe beleid mogen ontvangen.

DVH kan dan ook niet anders dan deze nieuwe regels strikt opvolgen.

Daarnaast brengt de nieuwe Drank- en Horecawet helaas ook verplichtingen met zich mee die voor nogal wat rompslomp voor de vereniging zorgen.

Alle leden die vanaf dit jaar een bardienst gaan draaien, zullen namelijk verplicht een ‘Instructie Verantwoord Alcohol schenken’ gevolgd moeten hebben en hiervoor ook een certificaat hebben gehaald. Voor DVH houdt dit in dat wij elk lid dat een bardienst draait, moeten verplichten deze instructie te volgen via internet. Maar schrikt u niet, het kost u slechts 10 a 15 minuten om dit certificaat via de website van NOC*NSF te halen.
dinsdag 11 februari 2014, 11:28 uur


1
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Adverteerders en Sponsors
 Baanregels
 Barcommissie
 Bestuur
 E-flyer DVH
 HOE WORD IK LID/How to become a member?
 Inloggen op website DVH
 JEUGD
 Park- en clubhuisonderhoud
 QD Tennis/KLM Jeugd Open 2017
 QD Tennis/KLM Open 2017
 QD Tennis/KLM Open Veteranen 2017
 Reanimeren en gebruik AED
 Reglementen
 TC
 Trainers
 Training
 Welkom
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Gemengd
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Jongens