Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
31 aug. Wintertrainingen Senioren & Jeugd - 2017/2018
30 jun. Verhinderd voor bardienst? Wat te doen?
1 mei Najaarcsompetitie 2017
19 maa. Onze jeugdleden bij DVH
27 feb. Parkonderhoud bij DVH
1 feb. Baanregels miv 2016
6 apr. Gezocht: Enthousiaste chefkoks!
24 feb. Instructie verantwoord alcholgebruik (IVA)
14 okt. Inloggen op de website van DVH
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
Naamloos-2.jpg
IMG_7758.JPG
IMG_7754.jpg
Meest recente foto's
Hoe word ik lid?
 Lisanne van den Heuvel  QD Tennis/KLM Jeugd Open 2017  3x gelezen

 

Hoe word ik lid?

Leuk dat u hier bent terecht gekomen, dat betekent dat u interesse heeft om lid te worden van onze vereniging! Wij verwelkomen u graag als nieuw lid bij een van de leukste verenigingen van Amstelveen. 


De kosten van het lidmaatschap zijn

Senior Leden€ 189,50
Studentenleden (18 tot 21 jaar)€ 164,50
Juniorleden€ 108,00
Pupillen (tot 10jaar)€ 56,50
  
Donateurs€ 30,00 

Eenmalig inschrijfgeld:

leden vanaf de 10 jaar €25,00 per persoon,

leden jonger dan 10 jaar €10,00 per persoon.

Via onderstaande link kunt U zich aanmelden. 
     

Verder hebben wij een digitale pasfoto van u nodig. De digitale pasfoto dient opgestuurd te worden naar de Ledenadministratie, Lies Sistilha, email-adres: Liesduin@casema.nl

inschrijven.knltb.club/?clubId=a4e04350-8d4a-41b6-ac08-af94938c8866

 

 

zondag 15 oktober 2017, 11:55 uur
Aangepaste openingstijden clubhuis
 Lisanne van den Heuvel  Barcommissie  16x gelezen
Graag informeren wij u dat met ingang van 1 oktober aanstaande het clubhuis, zoals te doen gebruikelijk in het najaar, alleen nog geopend zal zijn tijdens competitie en evenementen.

Dit betekent dat het clubhuis in oktober in ieder geval geopend is op zaterdagen tot uiterlijk 19.45 en op zondagen tot uiterlijk 18.00 uur. Op woensdag 11 oktober is het clubhuis geopend t/m 23.00 uur in verband met de op die dag geplande Clubavond. Zaterdag 4 november is vooralsnog de laatste dag dat het clubhuis is geopend in verband met competitie-inhaal.
 
Ook als het clubhuis gesloten is, kunt u uiteraard wel gebruikmaken blijven van de tennisbanen indien het weer dat toelaat. Met uw KNLTB-spelerspas heeft u via het zijhek toegang tot het tennispark. Het afhangbord in de hal is bereikbaar met uw spelerspas, zodat u op reguliere wijze een baan kunt afschrijven. Tenslotte zijn ook de kleedkamers toegankelijk met uw ledenpas. De AED hangt zoals gebruikelijk in de herenkleedkamer.
 
Tot slot nog een aantal verzoeken ten aanzien van het spelen in de komende periode:
  • Maakt u ’s avonds gebruik van de banen, wilt de baanverlichting dan direct uitzetten als u de baan verlaat? Dit om te voorkomen dat de verlichting onnodig lang blijft branden.
  • Wilt u een niet-lid introduceren om met u te spelen als het clubhuis gesloten is, denkt u er dan svp even aan om vooraf een mail te sturen aan dvhintroduceren@gmail.com. In de desbetreffende e-mail vermeldt u uw naam, de datum van introductie en bondsnummer en de naam en leeftijd van de persoon die geïntroduceerd zal worden. Via deze e-mail geeft u aan de penningmeester toestemming om de introductiekosten (volwassenen € 7,50, minderjarigen € 4,00) automatisch te incasseren van de bij de penningmeester bekende bankrekening.
Rest ons u nog veel tennisplezier toe te wensen in de komende maanden.
 
Met sportieve groet,
DVH-bestuur & Barcommissie
 
 

maandag 2 oktober 2017, 20:57 uur
Wintertrainingen Senioren & Jeugd - 2017/2018
 Lisanne van den Heuvel  Training  89x gelezen

* WINTERTRAINING SENIOREN DVH 2017/2018

Wil je meedoen aan de wintertrainingen voor senioren op DVH dan kun je je via de link onderaan dit bericht aanmelden. 
Je kunt ook met je groep overleggen of er interesse is als groep zijnde. Iedereen moet zich wel apart aanmelden.

Is er interesse voor in de hal, dan is dat alleen overdag mogelijk of op zaterdag. S’avonds is het moeilijk om nog banen te huren.

De senioren kunnen zich aanmelden via deze link: http://www.andyvanrijn.nl/trainingen/dvh/item/tennistraining-senioren-winter-dvh

Heb je interesse om te trainen meld je dan in ieder geval aan.

 

*WINTERTRAINING JEUGD DVH 2017/2018

Ook dit jaar kunnen jullie weer wintertraining volgen bij trainers van DVH.

Wil je meedoen meld je dan aan via de link verderop in de mail.

Je kunt aangeven wat je voorkeuren zijn (dag,tijd,met wie,etc) en dan ga ik proberen het zo goed mogelijk in te plannen.

Heb je je al aangemeld dan hoeft het uiteraard niet meer.

 

De trainingen zullen voornamelijk in “ DE KEGEL” worden gegeven.

Meer informatie vind je als je je gaat aanmelden via de link:http://www.andyvanrijn.nl/trainingen/dvh/item/tennistraining-junioren-winter-dvh 

Wat is het pluspunt van trainen in de winter?

In de hal kunnen we de focus echt leggen op het ontwikkelen van de techniek en tactiek.

Er worden ?immers maar weinig wedstrijden gespeeld in deze periode en het is een optimale voorbereiding op de voorjaarscompetitie.

 

* Extra info mbt trainingen in Groen: 

  Een grote groep kinderen speelt op woensdag najaarscompetitie, een mogelijkheid die mede op mijn aandringen door de JC is georganiseerd. Het zou jammer zijn als zij daardoor in de knoei komen voor de winterlessen, want juist competitiekinderen zijn gebaat  bij techniektraining in de winter. Voor deze groep wil ik kijken of we bij evt. lessen op woensdagmiddag de indeling voor winterlessen passend kunnen maken.Jullie spelen ook in een groter team dus je zult niet alle weken spelen.

Dus is woensdag de voorkeur dan is dat geen probleem.

 

* Extra info mbt trainingen in Rood:

  Voor de leeftijd t/m 8/9 jaar ( die trainen met rode bal) trainen ze vaak in groepjes van 5 tot 8 op 1 baan. Indien mogelijk met 5 of 6 op een halve baan en dan zullen de kosten ook lager zijn. Dit is optie 6 op het formulier, maar dit kan alleen als er op de andere halve baan ook een leraar staat.

 

Mochten jullie interesse hebben dan kun je op het formulier ook nog bij opmerkingen eventuele wensen invullen. Je kunt sowieso aangeven welke groepsgrootte de voorkeur heeft.

Wintertraining geeft een goede voorbereiding op het voorjaar, dus als je van plan bent om competitie te gaan spelen? Meld je aan!

  

Deze trainingen beginnen in de week van 2 oktober  en lopen t/m maart 2018.

 

Train je deze winter lekker mee? Meld je dan aan via :http://www.andyvanrijn.nl/trainingen/dvh/item/tennistraining-junioren-winter-dvh

 

De formulieren staan ook op: http://www.andyvanrijn.nl/

 

Graag aanmelden voor 14 september maar het liefst zo snel mogelijk ivm de planning.

 

donderdag 31 augustus 2017, 19:57 uur
Beperktere openingstijden clubhuis in de zomer
 Frank van Gelder  Barcommissie  168x gelezen

Beste DVH-leden,

Na de drukke KLM Open week breekt traditiegetrouw een rustigere periode aan op ons tennispark. Zoals te doen gebruikelijk zal gedurende de zomer het clubhuis rond de weekenden beperkter geopend zijn.


 

woensdag 12 juli 2017, 22:33 uur


Verhinderd voor bardienst? Wat te doen?
 Sandra Bos  Barcommissie  543x gelezen

Bent u verhinderd voor uw bardienst dan zijn er verschillende scenario's denkbaar.
 
 1. Weet u langer dan twee weken van tevoren dat u verhinderd bent, dan kunt uw bardienst zelf nog online wijzigen in de bardienst planner. U moet in dat geval eerst een nieuwe bardienst inplannen en daarna kunt u de oude verwijderen.
 

2. Bent u binnen de termijn van twee weken verhinderd voor uw bardienst? In dat geval heeft u de volgende mogelijkheden:

- Uiteraard kunt u zelf ruilen met iemand op een andere dienst. Is dat gelukt,  geef de wijziging dan door via bardienst@dvh-tennis.nl, zodat  wij bij regen de juiste persoon kunnen afbellen!

- Wellicht is een van uw tennismaatjes bereid om uw dienst over te nemen. In dat geval kan uw  eigen naam blijven staan in de barplanner, omdat u anders een melding krijgt dat u te weinig bardiensten heeft gelopen gedurende het seizoen.

- Desgewenst heeft de barcommissie ook een lijst beschikbaar van mensen die tegen betaling van €10 per uur uw bardienst willen overnemen. Neem voor deze lijst contact op met het dienstdoende barcommissielid (deze lijst vindt u op het prikbord in het clubhuis). Vindt u een van de mensen bereid uw dienst over te nemen, dan regelt u zelf met betrokkene de betaling. Uw naam blijft in dat geval in de bardienst  planner staan, zodat u blijft voldoen aan  uw bardienstverplichting.


vrijdag 30 juni 2017, 15:33 uur
Najaarcsompetitie 2017
 Lisanne van den Heuvel  TC  351x gelezen

De inschrijvingen voor de najaarscompetitie zijn weer geopend! 

Een competitieteam moet uit minimaal 5 speler bestaan. Heeft u minder dan 5 speler in één team bij de aanmelding, dan kunt u zich wel aanmelden maar zou het kunnen dat de TC met het team in gesprek gaat om een extra speler toe te voegen. Bij minder dan 4 spelers kan het team helaas niet worden ingeschreven.

Wilt u competitie spelen maar heeft u nog geen team? Dan kunt u dit ook kenbaar maken bij de TC. De TC kan dan proberen om een team te formeren uit de 'losse' aanmeldingen. U kunt zich ook aanmelden voor de reseverelijst, stuur dan ook een mail naar de TC.

Ingevulde formulieren, losse aanmeldingen en aanmeldingen voor de reservelijst kunnen gemaild worden naar tcdvhtennis@gmail.com. 

 


Download bestanden
Aanbod najaarscompetitie 2017 218 KB (277x opgehaald)
Data najaarscompetitie 2017 37 KB (235x opgehaald)
maandag 1 mei 2017, 19:59 uur
Inschrijfformulier najaarscompetitie 2017
 Lisanne van den Heuvel  TC  163x gelezen
Download hier het inschrijfformulier voor de najaarscompetitie 2017.

Download bestanden
Inschrijfformulier najaarscompetitie 2017 38 KB (192x opgehaald)
maandag 1 mei 2017, 19:45 uur
Onze jeugdleden bij DVH
 Bouwe Bakker  JEUGD  375x gelezen
Alles over de activiteiten voor de jeugdleden bij DVH vindt u in onderstaand bestand.

Download bestanden
activiteiten van onze jeugdleden 14 KB (368x opgehaald)
zondag 19 maart 2017, 10:32 uur
Parkonderhoud bij DVH
 Bouwe Bakker  Park- en clubhuisonderhoud  385x gelezen

“…. en als ik nou geen zin heb in bardienst …….

maar wél een bijdrage wil leveren aan onze vereniging?”

Dan zou je kunnen meedoen in de Parkonderhoudsploeg!

“Wat doet die dan?”

Die zorgt er voor dat elke ochtend het volgende gebeurt (kost drie kwartier à een uur):

-          Stofzuigen vloer clubhuis (als er niet al professioneel is gereinigd)

-          Handdoekjes en toiletrollen aanvullen

-          Prullenbakken in clubhuis en op park legen

-          Rolcontainers buitenzetten (vol) en binnenhalen (leeg).

En voor negen keer zo’n dienst doen wordt je al vrijgesteld van bardienst!

En: we zoeken vooral ook mensen die op zaterdag en zondag deze klus willen klaren, dus ook als je door de week werkt kan je meedoen!

 Daarnaast zijn er twee of drie maal per jaar “klusdagen”: dan wordt het park zomer- dan wel winterklaar gemaakt of worden er samen met het bestuur een aantal klussen geklaard.

“nóg leuker dan bardienst, hoe kan ik me aanmelden?”

Stuur een mailtje aan Frans Sitsen fgsitsen@wxs.nl , of bel hem op: 020-6416819.


maandag 27 februari 2017, 10:37 uur
Inschrijven zomertrainingen
 Lisanne van den Heuvel  Training  283x gelezen

Jullie kunnen je vanaf nu inschrijven voor de zomertrainingen.

Wil je aan de zomertrainingen op DVH mee doen dan moet je uiteraard wel lid zijn van DVH.

Zowel junior- als seniorleden kunnen zich online inschrijven via: http://www.andyvanrijn.nl/trainingen/dvh

Deadline
Graag inschrijven voor  20 februari, maar schrijf je het liefst zo snel mogelijk in, want de indeling is voor ons altijd een aardige klus.

Iedereen moet zich online inschrijven via de vermelde link. 

Als je als nieuw lid vragen hebt over schoenen, rackets of anderszins, kun je dit naar mij mailen of erover bellen.

Alvast bedankt.
 

Namens de trainers van DVH,

Andy van Rijn
H. Bierlingstraat 45
1432 PN Aalsmeer
06-55 85 70 37
dvh@andyvanrijn.nl


Alle info is ook te vinden op mijn website: www.andyvanrijn.nl


Groetjes,
Andy van Rijn

 

donderdag 9 februari 2017, 21:05 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Adverteerders en Sponsors
 Baanregels
 Barcommissie
 Bestuur
 E-flyer DVH
 HOE WORD IK LID/How to become a member?
 Inloggen op website DVH
 JEUGD
 Park- en clubhuisonderhoud
 QD Tennis/KLM Jeugd Open 2017
 QD Tennis/KLM Open 2017
 QD Tennis/KLM Open Veteranen 2017
 Reanimeren en gebruik AED
 Reglementen
 TC
 Trainers
 Training
 Welkom
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
21 Oktober - 21 Oktober
 Najaarscompetitie Speeldag 6

22 Oktober - 22 Oktober
 Najaarscompetitie Jeugd t/m12 Speeldag 6

28 Oktober - 28 Oktober
 Najaarscompetitie Speeldag 7

29 Oktober - 29 Oktober
 Najaarscompetitie Jeugd t/m12 Speeldag 7
 Slotdag Jeugd

4 November - 4 November
 Najaarscompetitie Inhaaldag 1

5 November - 5 November
 Najaarscompetitie Jeugd t/m12 Inhaaldag 1

7 November - 7 November
 Overleg met knltb over knltb.club 19.30 uur

11 November - 11 November
 Najaarscompetitie Inhaaldag 2

12 November - 12 November
 Najaarscompetitie Jeugd t/m12 Inhaaldag 2

 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Gemengd
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Jongens